Salg af bolig
Har du besluttet dig for at sælge, eller overvejer du at sælge så kontakt mig for en GRATIS uforpligtende vurdering. Jeg giver allerede ved mødet en idé om salgsprisen, ligesom du får overslag over omkostningerne ved et salg.
Når du har besluttet dig og boligen sættes til salg, udarbejder jeg en udførlig salgsopstilling med billeder, indretningstegning samt beskrivelse af boligen og omgivelserne.
Inden opstart af et boligsalg skal der foreligge et gyldigt energimærke, ligesom der villaer og rækkehuse bør være en tilstandsrapport og elrapport i forbindelse med opstart, da det som regel er det første en køber spørger efter.
Det er selvfølgelig solgt ellers gratis, hvilket vil sige at såfremt ejendommen mod forventning ikke afhændes i aftaleperioden har du ingen udgift til mig.
Energimærke og øvrige rapporter betales særskilt af sælger til den byggesagkyndige.
Markedsføring af ejendommene sker primært via internettet på www.boligsiden.dk og www.boliga.dk samt på landsdækkende boligportaler ligesom ejendommen deles via Facebook.
Der kan tilvælges yderligere materialer til salget, herunder dronefotos, video mm.
Køberne kan via min hjemmeside rekvirere salgsopstillingen, rapporter inkl. energimærke samt evt. andre vigtige dokumenter.
Fremvisning af ejendommen sker som udgangspunkt altid med 1. dags varsel og jeg er altid med, og vil efter endt fremvisning komme med en tilbagemelding om forløbet af denne, herunder oplyse om køberes evt. kommentarer til ejendommen.
Skulle du være utilfreds kan der klages til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S - www.ejendomsmaegleklagenaevnet.dk

Bestil gratis salgsvurdering

oktober 2021

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031