Se det digitale energimærke

Kløvestedvej 13, Kløvested

, 4140 Borup

1 / 28
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1635 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 175 m²
Garage 59 m²
Carport 26 m²
Grundareal 2.337 m²
Værelser 8
Antal plan 2
Byggeår 1900 /1997
Sagsnummer 2876
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 822
Ejendomsværdiskat 1.125
Renovation 250
Skorstensfejning 32
Rottebekæmpelsel 4
Husforsikring 464
Ejerudgifter i alt 2.697

Villa med rustik, gennemgående stil og god plads. Rendyrket landhygge i landsby med sti til Borup

Pæn og rustik villa med god plads både inde og ude. Her er boligen, der passer perfekt til familiens ønske om et frit og fredeligt landsbyliv. I kommer til at bo i hyggelige Kløvested, der ligger med blot to kilometer til Borup - med sti hele vejen dertil, hvilket også betyder en sikker skolevej. I Borup finder I desuden et hav af gode indkøbsmuligheder, detailforretninger, station med forbindelse til København m.v.. Søger I naturoplevelser og gode cykel- og gåture, er der både sø og skov inden for bekvem rækkevidde.

Den hvidpudsede villa tager sig idyllisk ud på den store parklignende grund - med masser af græsplæne, der bare venter på, at blive blive løbet over ende af en flok ivrige barnesko. Drømmer du om en have, hvor du kan dyrke dine egne økologiske grøntsager, eller er det en del af det gode liv at bære dine madrester ud til en flok glade høns, så er muligheden her! Der er tilmed et lille hønsehus, der matcher villaen. På grunden forefindes desuden både carport, værksted og redskabsrum.

Bag de sprossede ruder åbner et hyggeligt hjem sig op. Hele boligen er belagt med pæne trægulve, og den rustikke landstil fortsætter med gedigne loftsbjælker, fyldningsdøre og pudsede murstensvægge.
I stueplan træder I ind i en pæn, klinkebelagt entré med direkte forbindelse til stue og køkken, der tilsammen skaber et super dejligt åbent miljø. Her simrer maden i det flotte, hvide landkøkken, mens familien samles foran brændeovnen. Fra stuen er der adgang til en mellemstue, der fint kan udnyttes som et ekstra værelse eller hjemmekontor. Herfra er der adgang til to gode værelser - det ene med udgang til haven. I stueplan desuden et helt enkelt og nyt badeværelse med pudsede vægge, bruseniche og vaskemaskine.
Førstesalen består af et stort fællesareal og tre rummelige værelser med masser af lys og mulighed for to franske altaner eller en balkon i gavlværelserne. 
kontakt
4140 Borup
 
Telefon:
+45
 21294476
Mobil:
+45
 21 29 44 76
E-mail:
CVR nummer:
10389232
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning