Se det digitale energimærke

Krotoften 1, Borup

, 4140 Borup

1 / 17
1 / 4
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
1944 KB
17
99 KB
13
596 KB
26
2106 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 134 m²
Garage 28 m²
Grundareal 828 m²
Værelser 5
Byggeår 1972 /1975
Sagsnummer 2992
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.002
Ejendomsværdiskat 1.042
Renovation 240
Skorstensfejning 28
Rottebekæmpelse 3
Husforsikring 363
Ejerudgifter i alt 2.678

Tæt på alt i Borup

Beskrivelse:
Centralt i Borups gamle og eftertragtede kvarter ligger denne gedigne etplansvilla, hvor der er gåafstand til HT-station, mange gode indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner, biograf og et godt forenings- og kulturliv lige rundt om hjørnet. Her er alt, hvad den aktive børnefamilie har brug for i dagligdagen.

Kvarteret er yderst børnevenligt og roligt og har ingen gennemkørselsveje.
Borup ligger i hjertet af Sjælland med 20 km til de større byer Roskilde, Køge og Ringsted, og der er kun ca. 5 km til motorvejen til København/Odense.

Naturoplevelserne ligger lige uden for døren med Kimmerslev Sø i "baghaven", cykelafstand til idylliske Svenstrup Gods og skovene omkring Dyndet, der er et yndet udflugtsmål for både bade- og fisketure.

Boligen er funktionelt indrettet og indeholder møblerbar entré, gæstebadeværelse med bruseniche, et stort badeværelse med kar, et velfungerende køkken samt to/tre børneværelser. Det ene værelse er slået sammen til ét stort, men kan nemt deles op igen. Soveværelset har en god skabsvæg, og der er en lys og rummelig vinkelstue med udgang til nyere sydvendt lærketræsterrasse, der er vedligeholdelsesfri.

Haven er dejlig nem at holde, og har bl.a. et stort flot valnøddetræ, en fin troldhassel og et smukt japansk kirsebærtræ. Der er desuden et drivhus med plads til både grønsager og fordybelse.

Herudover er der garage med el-port og en lukket trailerparkering i herregårdssten, der kan udvides til ekstra p-plads, cykelskur og overdækning til haveredsskaber. Boligen har nyere tag med valm.

Boligen har en yderst billig opvarmning, da denne sker via varmepumpe, luft til vand. Ligesom sælger har installeret en flot designer pillebrændeovn i sort glas, som hurtig varmer op og hygger.
Der er desuden indlagt fibernet, så der er tilgang til hurtig internet og tv.
kontakt
4140 Borup
 
Telefon:
+45
 21294476
Mobil:
+45
 21 29 44 76
E-mail:
CVR nummer:
10389232
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning