Se det digitale energimærke

Ringstedvej

, 4100 Ringsted

1 / 10
  • Ingen plantegning!
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1115 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
2.390.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 120.000
Brutto
i
10.976
Netto
i
9.238
Boligareal 123 m²
Udhus 309 m²
Grundareal 1.354 m²
Værelser 5
Byggeår 1915 /1950
Sagsnummer 3017
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 655
Ejendomsværdiskat 875
Renovation 268
Skorstensfejning 88
Husforsikring 607
Ejerudgifter i alt 2.493

Livsstils ejendom med uanede muligheder

Indflytningsklar livsstils ejendom med uanede muligheder.


Klassisk villa fra 1915. 123 m2 fordelt på 1 1/2 plan:

Boligen er moderniseret, istandsat, løbende vedligeholdt gennem de seneste 7 år, og indeholder:

Entre med adgang til toilet/bad samt trappe til første sal. For enden er adgang til boligens ene stue, som ligger i sammenhæng med nummer 2 stue. Ligeledes rummer stuen "hemmelig" adgang til stueetagens værelse. I forbindelse med den anden stue findes det åbne, lyse køkken, hvor der er terrassedør, med adgang til krydderurtegården. Samtlige gulve i boligens stueetage er naturskiffer, og matchende fliser, og der er gulvvarme overalt. Ud over gulvvarme er boligen udstyret med nyere træpilleovn, der klare overgangsperioderne forår/efterår.

På førstesalen findes lille fordelingsgang med adgang til to reelle værelser samt lille depotrum/skab. Vestvendt værelse er med udsigt over marker.


309 m2 anneks, (gammelt snedkerværksted/træhal)

Alt er renoveret/restaureret, såvel ude som inde. Og alle kvadratmetre er isolerede, og der er både nyere varme og Elinstallationer overalt.

Det gamle snedkerværksted skal absolut opleves ved selvsyn, og er svært at beskrive, men som størrelsen antyder er her masser af plads. Annekset er indrettet med facade med indgangsdør som fører ind i ca. 40 m2 åbent rum/stue, hvor den gamle værksteds atmosfære trives. Fra hovedlokalet er der adgang til to mindre rum, og bag i lokalet er der udgang til ejendommens orangeri på ca 110 m2. Bag orangeriet, som nærmest fungerer som atriumgård, er der adgang til stort hobbyværksted, med udsigt til skov/å/mark, hønse hus, samt garage. Orangeri, og hobbyværksted er isoleret, og opvarmes af separat træpilleovn.

Til venstre fra facadedøren findes passage til tilstødende lokaler, som rummer: større stue/lokale, med adgang til pænt værelse/rum, tilstødende findes tekøkken med spiseplader, samt adgang til gæsterum med 4 sovepladser, samt mellemgang og toilet.

Her udover rummer annekset ejendommes fyrrum, med træpillefyr, viktualierum/vaskerum samt depotrum, med adgang til uudnyttet loftrum (Ca 150 m2)


Dertil findes 3 separate haveanlæg - Lukket sansehave med bålshelter, havedam, loungeplads og opvarmet vildmarksbad.

Økologisk køkkenhave med krydderurtegård, samt præsentabel forhave med frugtbuske. Alle 3 haver er anlagt, så de ikke kræver den helt store indsats at holde, lige som de hver især, er af relativ beskeden størrelse.

I forbindelse med indkørslen, er etableret stort flisebelagt parkeringsområde, og imellem bygningerne er der etableret et overdækket udekøkken på 36 m2.

Ejendommen er gennem de seneste 7 år, moderniseret, løbende istandsat, vedligeholdt, og kan udover bolig anvendes til liberalt erhverv, kunsthåndværk, salg, pladskrævende hobbyes, teenager afdeling og meget andet.Bag ejendommen, er der udsigt til skov, å og mark, og foran ejendommen er der direkte adgang til Ringstedvej, med udsigt til skov og mark på den anden side.

Beliggenhed/køre afstand:

Tæt på Bjæverskov.
3 minutter fra motorvejsafkørsel 34 (nord og syd). 30 minutter til København. 30 minutter til Storebæltsbroen, 3 minutter til Bjæverskov, 14 minutter til Ringsted og 14 minutter til Køge.

For flere billeder mm. kontakt mægler 
kontakt
4140 Borup
 
Telefon:
+45
 21294476
Mobil:
+45
 21 29 44 76
E-mail:
CVR nummer:
10389232
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning