Dalen 17, Viby, 4130 Viby Sjælland

Indflytningsklar villa midt i Viby med indkøb og station i gangafstand

Sjælden velholdt villa beliggende centralt i Viby med station i gangafstand fra boligen. Man kommer til at bo midt i Viby med supermarkeder - børnepasningsmuligheder - skole privat/kommunal - stort idrætsanlæg med haller og masser af aktiviteter - bus til Solrød og Hvalsø, alt indenfor cykel/gåafstand.
Ny ejer kan blot flytte ind og nyde den nænsomme istandsættelse som sælger har foretaget.
Viby undergår en stor udvikling i de kommende år med bla. en hel ny bebyggelse på ca. 950 boliger, så man kommer til en dynamisk by med mange aktiviterer til børn og unge samt ældre.

Boligen skal opleves og ses, denne er yderst funktionelt indrettet uden spildplads med dejligt lyst køkken/allrum med udgang til den ugenerte sydvendte terrasse - god opholdsstue ligeledes med udgang til terrasse - flot stort badeværelse med bruseniche - nyistandsat bryggers med bord og vask samt med tørretumbler og vaskemaskine hævet fra gulv - entre med trappe til 1. salen der er sjældent godt udnyttet med gode børneværelser - soveværelse samt igen stort badeværelse med bruseniche, i alle rum på 1. sal er der kvist, dette giver en god ekstra plads i alle rum.

Udvendigt er der en god flisebelagt indkørsel med udhus i bunden heraf. Fliserne er fortsat rundt om huset til den dejlige ugenerte terrasse.
Haven er udlagt med græs og har en god randbeplantning og således nem og vedligeholde.

Søger man en bolig med sjæl og charme er dette huset.