Naurbjergvej 16, Lille Skensved, 4623 Lille Skensved

Masser af plads i spændende villa

Her er oplagt mulighed for at få en bolig som ikke udbydes til salg hver dag. Sælger har istandsat boligen til eget brug med mange gode løsninger og detaljer, der gør at man får masser af plads, så boligen kan passe til den pladskrævende familie - den der arbejder hjemmefra eller hvis man har brug for eget kontor/butik. Boligen kan let indrettes til f.eks. to generationer.

Lille Skensved er beliggende yderst centralt beliggende med Køge som bagbo. Fra Ll. Skensved er der gode togforbindelser til Roskilde og Køge ligesom der kort afstand til motorvej København/Odense/Rødby. Der er ligleledes skole, gode pasningsmuligheder til børn samt gode muligheder for det daglige indkøb i byen, med bla. slagter og bager.

Boligen er indrettet med god entre - trappe til sal - gæstetoilet stort køkken/allrum med klinkegulv, brændeovn - stor spisestue - flot badeværelse fra 2018 med brusenice og kar - stor stue med 4 opdelte gulvvarmezoner så man kan i denne del af huset indrette separate værelser efter behov, pejs med brændeovnindsats med blæser samt udgang til den helt ugenerte have/terrasse - TVstue - integreret udhus kontor med klinkegulv og varme.

Første salen har soveværelse med karnap, plus værelse med indbyggede skabe samt toilet med bruse mulighed.


Udvendigt rummeligt værksted hvor pillefyret er placeret, herforuden to udhuse til opbevaring, det ene isoleret og yderst anvendeligt som hobby/lager rum..

Haven er anlagt således at man fra den overdækkede terrasse kan nyde det smukke anlæg med dam og med minimal vedligeholdelses arbejde.

Spændende ejendom der skal ses og opleves da denne overrasker.