Hestehavevej 42, Osted, 4320 Lejre

Frede og ro med skoven udenfor døren

Hyggelig ejendom med skoven som nabo. Ejendommen bliver løbende forbedret af nuværende ejer og har bla. indenfor de sidste to fået oplagt nyt stråtag på en del af stuehuset samt nye tage på næsten alle udbygninger.

Der fra ejendommen kun 1. km. til bus mellem Roskilde - Ringsted med timedrift. Skal man bruge motorvejen er der kun 15. min. til Roskilde tilkørsel mod København og det samme til Ringsted mod Odense.

I Osted by, der er beliggende to km. fra ejendommen er der gode muligheder for det daglige indkøb ligesom der er flere specialbutikker i Osted.

Børnepasning og skole er lilgeledes i Osted så selv om du bor på landet er byen ikke langt væk.

Osted har ligeledes et aktivt idrætsliv med mange tilbud til både de små og voksne, det gælder såvel indendørs- som udendørsaktiviter.

Vil man nyde naturen kan man gå en tur i den hyggelige Bondeskov der ligger i baghaven eller tage en længere tur i de øvrige tilstødende skove hvor man der bla. er næsten sammenhængende skov til Skjoldenæsholm. I skoven er der også ride/mtb muligheder.

Boligen er ikke stor men kan nemt udvides med f.eks en sammenbygning med staldbygning mod vest.

Boligen er idag indrettet med møblerbar entre - fyr/tørrerum - badeværelse med bruseniche - soveværelse - værelse - TVstue - stor stue med udgang til ugenert vestvendt terrasse med panorama udsigt over mark til skov, hvor det rige dyreliv kan nydes - ældre køkken - baggang samt viktualierum.

Staldbygningerne er sammenhængende og med gode muligheder for indretning af bokse til heste eller får mm. ligesom der nemt kan indrettes værksted og hobbyrum i bygningerne der er i god stand.

I separat bygning, tidl. maskinhus er der indrettet udestue med hyggelig pool.

God velanlagt have med bla. hyggelig fiskedam.

Ejendommens jordtilligende er fra solgt og det pointeres at der "kun" er 5.000 kvm. jord med - såfremt man søger på kort over ejendommen vil der være vist et betydeligt større areal-
.