Hestehavevej 42, Osted, 4320 Lejre

Flot udsigt over mark til skov.

Vil du bo med skoven som nærmeste nabo og alligevel kun 1. km fra gode busforbindelser til Ringsted og Roskilde er dette steder. Fra ejendommen er kun 10. min. kørsel til Roskilde og Ringsted ligesom der er ca. 2 km. til Osted bymidte med butikker, skoler, stort idrætsanlæg mm.

Ejendommen er beliggende med skoven som nabo mod øst og med udsigt over marker til skov mod vest.

Ejendommen bliver løbende forbedret af nuværende ejer og har bla. indenfor de sidste to år fået oplagt nyt stråtag på en del af stuehuset samt nye tage på næsten alle udbygninger.

God flisebelagt gårdsplads der idag er indrettet med parkering til to biler samt gårdhave.

Boligen er idag indrettet med møblerbar entre - fyr/tørrerum - badeværelse med bruseniche - soveværelse - værelse - TVstue - stor stue med udgang til ugenert vestvendt terrasse med panorama udsigt over mark til skov, hvor det rige dyreliv kan nydes - ældre køkken - baggang samt viktualierum.

Staldbygningerne er sammenhængende og fremstår i god stand, og er yderst velegnet til f.eks. værksted - lager - mindre dyrehold etc.

I separat bygning, tidl. maskinhus er der indrettet udestue med pool samt træterasse hvor solen kan nydes efter en tur i poolen.

Udvendigt er der en god lukket have med bla. stort æbletræ. Der er flere terrasser og man vil næsten altid kunne finde en lækrog og her nyde tilværelsen.

Ca. 1 km. ad offentlig vej er man inde i stort sammenhængende skovområde med mulighed for at ride - køre mountainbike - løbe eller blot gå en tur og nyde stilheden og naturen.

Det skal endvidere bemærkes at tidligere jordtilligende er frasolgt, og at der vil fremkomme ny offentlig ejendomsvurdering i forbindelse med køb af ejendommen. Det skal ligeledes bemærkes at søger man på kort over ejendommens jordtilligende vil der fremkomme et betydeligt større areal tilhørende jord, som følge af at udstykningen ikke p.t. er registreret