Kulerupvej 38, 4100 Ringsted

Til både den midaldrende og børnefamilien

Sjælden udbudt ejendom beliggende i mindre landsby 3 km. fra Borup by, hvor der er station, HT - gode indkøbsmuligheder - kommunal- og privat skole - stort idrætsanlæg med mange forskellige aktiviteter. Der er ligeledes bus til Borup fra området. Vil man nyde naturen er Køge Ås stien kun ca. 200 m. Her har man mulighed for at cykle eller gå til Dyndet samt følge den naturskønne sti til Køge, man har således rige muligheder for at nyde naturen såvel sommer som vinter.
Motorvejs til- og fra kørsel København/Odense ligger ligeledes tæt på.

Boligen er løbende forbedret og vedligeholdt og man en charmerende bolig med mange muligheder - denne er idag i underetagen indrettet med entre - stort skønt køkken/allrum med masser af skabe og god bordplads, fra køkken kan gå direkte ud på overdækket sydvendt træterrasse hvor man kan nyde udsigten og med lidt held se rådyr, fasaner, harer etc., - rummeligt badeværelse med bruseniche og plads vaskemaskine - soveværelse med udgang til vestvendt terrasse.
Fra køkken/allrum trappe til 1. salen der er indrettet som en stor stue, her vil man såfremt man mangler værelser nemt kunne indrette to rigtige gode værelser.

I forbindelse med indgang er der en hyggelig gårdhave med dør ind til annekset der er indrettet som hobbyrum og gæsterum/teenage værelse.

Dejlig ugenert have nem have meg en god randbeplantning.

Så vil man bo landet og alligevel kunne komme nemt til by er dette stedet. Der er ca. 15. min. kørsel til Ringsted og Køge.

.