Ågerupvej 50, Vigersted, 4100 Ringsted

Fuld kælder med egen indgang

Velholdt villa beliggende i børnevenligt kvarter med skole og børnehave i gangafstand. Der er ligeledes gode busforbindelser til Borup st., HT og Ringsted by som kun er 10. min.kørsel fra området. Søger du en villa med plads giver kælderen et rigtigt godt råderum.
Villaen er egnet til den store familie og den der arbejder hjemmefra.

Boligen er yderst funktionelt indrettet og indeholder stor møblerbar entre - delvist åbent køkken i forbindelse god spiseplads - stor stue med brændeovn og udgang til helt ugenert fliseterrasse - stort soveværelse - et værelse og et lidt større værelse - dejlige badeværelse med kar.
Kælderen er yderst anvendelig og der er i forbindelse med carport direkte indgang til fordelingsgang med trappe til entreen - badeværelse med bruseniche - vaskerum med bord og vask, samt hævet plads til tørretumbler og vaskemaskine - fyrrum hvor pillefyret er placeret - oplagsrum og hobbyrum. Garage i bunden af carport med automatisk porthejs.

Præsentabel forhave med stor højt beliggende træterrasse med udsigt til mark og kirke. Haven bag ejendommen er udlagt med græs og stor terrasse. Ligesom haven støder op til åben mark.

Villaen har separat indgang i kælder, og vil således også være yderst anvendelig til den arbejder hjemmefra.