Søndergade 26, 4130 Viby Sjælland

Masser af plads og mulighed for egen forretning

Centralt i Viby sælges denne skønne 1½ plans villa med tilhørende forretningslokale med god facade mod vej.

Boligen er løbende forbedret af sælger og fremstår i god stand.

Stor flisebelagt gårdsplads med overdækket ugenert terrasse i forbindelse med have der har en god randbeplantning.

I forbindelse med indgang har sælger fået opført en skøn udestue hvorfra man kommer ind i entreen hvorfra der er dør til kontor/værelse samt til fyrrum med god plads - køkken med god spiseplads - spisestue med brændeovn - stor lys opholdsstue - gæstetoilet i mellemgang hvorfra der er trappe til 1. salen og dør til forretningsdelen.
1. salen er indrettet har stort soveværelse med karnap - et værelse - samt meget stort værelse (har været 2) - velfungerende badeværelse med bruseniche.

Forretningsdelen er med lokale mod vej - tidligere kølerum - stort baglokale med bagudgang til baggården, herfra er der dør til tidligere røgeri.

Fra den flisebelagt gårdsplads er indgang til stort hobbyrum samt garagen.

Stort separat bygning med et stort rum.

Ejendommen er således velegnet til den der vil have en forretning i tilknytning til bolig, og der er ligeledes gode muligheder for lager mm. i udhus.

Ejendommen vil også være velegnet til f.eks. to generationer, da forretningsdelen nemt vil kunne indrettes som en separat bolig, ligesom denne er henvender sig til den store familie der vil have masser af plads til f.eks. fritidsaktiviteter.

Man får således en ejendom i god stand med rigtig mange muligheder.