Stenhøjparken 72, 4140 Borup

Funktionel bolig i eftertragtet kvarter

Velholdt er plans dobbelthus beliggende i eftertraget kvarter med Borup bymidte i cykel/gangafstand. Der er fra området stisystem til skole og indkøbscenter.
Borup er beliggende i yderst naturskønne omgivelser med sø og skov i cykel afstand fra byen, og skal man til en større by er kun 19 km. Ringsted/Roskilde og Køge.
Der er ligeledes station i Borup, HT med gode togforbindelser til Ringsted og København. Er man afhængig af bil er der kun 5. min. kørsel til motovejen Odense/København.
Borup har mange tilbud til både den yngre og ældre, der er bla. privat- og kommunal skole - bibliotek - stort idrætsanlæg med mange aktiviteter ligesom der er dag instituitioner .

Boligen er meget funktionelt indrettet med entre - køkken med god spiseplads - stort værelse - god lys opholdsstue med karnap og udgang til den vestvendte terrasse - værelse - badeværelse med bruseniche og plads til bl.a. vaskesøjle.

Udvendigt fligebelagt indkørsel i forbindelse med carport og udhus, ligesom der foran huset er en lille gårdhave hvor morgensolen kan nydes.

God nem vestvent have med drivhus.